Noclegi BCN
Kulturalnie wypasione tanie noclegi w Barcelonie!
Nowości

Wyjeżdżamy (z) rowerami!

Jeżeli chcielibyście odkryć Barcelonę z zupełnie innej strony oznacza to, że czas wsiąść na ROWER! Nasi goście mogą cieszyć się dodatkową atrakcją: wypożyczalnią rowerów.
www.rowery-barcelona.pl


Przewodnik

Można również skorzystać z usług przewodnika po Barcelonie.

Oferta zwiedzania z przewodnikiem dostępna jest tutaj.


W każda środę i niedzielę można nieodpłatnie zwiedzić Park Labirynt (Horta).


Darmowe wejście do Muzeum Picassa można wykorzystać w każdą niedzielę od godz 15.00 lub w każdą pierwszą niedzielę miesiąca przez cały dzień.


Od września pokaz magicznej fontanny odbywa się w piątki i soboty od godziny 21.00 do 22.30



 
 
 

     Jesteś

     gościem na naszej stronie.


 
 
wszystkie opinie - ostatnie [ 20 ] [ 50 ] [ 100 ] [ >100 ] [ Dodaj nową opinię ]
2017-11-06 11:37:54
Polecam:) Mieszkanie w dobrej cenie, bardzo mili i pomocni gospodarze, lokalizacja w centrum więc wszędzie blisko, nawet na nogach:) Barcelona cudowna i godna polecenia:)
Paulina

2017-11-06 09:10:00
Wspaniały tygodniowy pobyt we wrześniu w Barcelonie!!! Mieszkanie usytuowane w bardzo dobrym punkcie, blisko stacji metra. Komunikacja w Barcelonie rewelacyjna, zabytki olśniewające. Mieszkanie ładne, dobrze wyposażone i czyste. Pan Adrian bardzo miły i pomocny. Myślę, że jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiam i dziękuję :-)
Ania i Janek

2017-11-05 10:08:32
Spedzilismy tam 3 noce, bardzo fajna okolica i mieszkanie calkiem w porzadku za rozsadna cene
Romek

2017-11-04 11:17:43
Zdecydowanie polecam. Mieszkanie usytuowane jest w miejscu skąd łatwo i szybko dostać się wszędzie,nawet na nogach. Pan Adrian jest bardzo sympatyczny i pomocny,dokładnie opisuje w jaki sposób dotrzeć do mieszkania, oferują plany wycieczek i mapy. Dzięki niemu mój pobyt w Barcelonie był niezwykły.
Klaudia

2017-11-03 13:20:02
P.S. Pozdrowienia również dla przemiłej pary spotkanej w tym mieszkaniu pana Jarka z dziewczyną.
Ela i Piotrek

2017-11-03 12:58:03
W Barcelonie byliśmy już 2 raz, i znowu wybraliśmy to samo mieszkanie.Lokalizacja tego mieszkania jest super wszędzie blisko nawet na nogach do największych zabytków w Barcelonie, metro bliziutko, pełno sklepików pod mieszkaniem, piekarnie, owoce wszystko na wyciągnięcie ręki,w pokojach czyściutko,w kuchni wszystko co potrzeba,czuliśmy się jak u siebie w domu, wszystko doskonale przygotowane mapy, opisy,pełny profesjonalizm i bardzo sympatyczny Pan Adrian ,bardzo pomocny służący zawsze pomocą. Już nie możemy się doczekać kiedy znowu odwiedzimy przepiękną Barcelonę. Zachęcam wszystkich. Pozdrawiam
Ela i Piotrek

2017-11-03 10:15:36
W Barcelonie byliśmy z chłopakiem pierwszy raz teraz we wrześniu, długo nie mogliśmy znaleźć noclegu ,na te stronę trafiliśmy przypadkiem, liczne pozytywne komentarze,zachęciły nas do wynajęcia noclegu, wszystkie opinie całkowicie zgodne z prawda, lokalizacja bardzo dobra, 15 min spacerkiem do Sagrady Familii, 15 min metrem do centrum, mieszkanie bardzo dobrze wyposażone, czyste, Pan Adrian niesamowicie pomocny i sympatyczny ;) Bardzo Polecam !
Zuza

2017-08-04 21:35:54
Świetna lokalizacja mieszkania, w którym znajduje się wszystko co jest potrzebne . Nieoceniona pomoc Pana Adriana. Gorąco polecamy.
Jarek i Basia

2017-07-13 21:44:07
Same plusy. Świetna lokalizacja, doskonale wyposażone mieszkanie no i niezastąpiony Adrian  Przez pięć dni pobytu czuliśmy się jak w domu. Albo lepiej 
Agata i Piotr

2017-07-08 20:29:23
Super położone mieszkanka, bardzo blisko do metra, praktycznie centrum Barcelony. Duża pomoc Pana Adriana na Niego zawsze można liczyć. Dziękujemy, będziemy polecać...
Sławek i Hania

2017-05-16 12:19:52
Polecam serdecznie! Lokalizacja jest bardzo fajna, mieszkanie również spełnia najważniejsze wymogi, wiec nie ma się czego doczepić. Właściciele bardzo mili i pomocni w każdej sprawie. Jakbym miała wrócić do Barcelony to z pewnością zatrzymam się w tym samym miejscu.
Patrycja

2017-05-16 12:03:54
Polecam serdecznie. Znakomita lokalizacja, super kontakt i pomoc we wszystkim.
Rafal

2017-05-16 11:37:43
dobra lokalizacja, świetny kontakt z Adrianem, świetne warunki lokalowe, przygotowani na informowanie gości o atrakcjach, dobrym jedzeniu, możliwości prze
Dziewczyny z Oleśnicy

2017-04-25 22:42:25
świetna lokalizacja, praktycznie wszędzie można dojść pieszo. Bardzo pomocny gospodarz, na około tydzień przed dokonaną rezerwacją przysłano dokładny opis jak wydostać się z lotniska i dojechać do mieszkania co bardzo ułatwia, szczególnie gdy jest to pierwszy pobyt w Barcelonie. Dodatkowo jeszcze kilka pomocnych informacji odnośnie komunikacji można bez obaw jechać na wakacje:). Bardzo dobry kontakt z panem Adrianem i co najważniejsze nie trzeba się obawiać, że o 10 rano ostatniego dnia zostaniemy wyproszeni za drzwi lecz w miarę możliwości i naszych potrzeb związanych z odlotem samolotu będziemy mogli zostawić pod opieką bagaże lub przedłużyć "lekko" pobyt.
rodzina z Gdańska

2017-03-27 14:27:51
U Pana Adriana nocowaliśmy juz trzeci raz i to chyba najlepsza rekomendacja. Serdecznie polecamy :)
Monika

2017-01-02 11:26:45
W Nowym Roku dla wszystkich samych dobrych zdarzeń.Niech będzie dobry i to niech wystarczy.A Nowy Rok to nowe postanowienia.Jednym z nich dla nas jest wycieczka do Barcelony.Drugi raz,bo warto.Warto też zamieszkać, szczerze polecam, pokoje u państwa M i A.Przytulnie i w miłej atmosferze.O zaletach napisali poprzednicy.Utożsamiam się z ich opiniami.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w.........Barcelonie.
Andrzej,Jola

2016-12-26 16:11:41
Byliśmy w Barcelonie w październiku, to był na pierwszy raz w tym mieście:) było cudownie... Polecamy noclegi, bardzo dobra lokalizacja, właściciele bardzo pomocni i życzliwi. Mieszkanie bardzo dobrze wyposażone, z klimatycznym tarasem i świetnym hamakiem:) Na pewno jeszcze tam wrócimy;)
Ania&Damian

2016-12-22 00:05:26
Było super. Byliśmy dużą grupą i wszyscy bez wyjątku sobie chwalili. Polecam gorąco wszystkim noclegi u Pana Adriana. Mam nadzieję, że w przyszły roku ponownie się spotkamy.
mariusz smolec

2016-11-28 19:17:05
Niedawno wróciliśmy z Barcelony.Byliśmy po raz trzeci u Adka.Jak zwykle wszystko świetnie zorganizowane,wszechstronna pomoc ze strony Gospodarza.Super miejsce.Wszystkim polecamy.W przyszłym roku tez tam planujemy pobyt.Serdecznie pozdrawiamy i jeszcze raz dziekujemy za wspaniały pobyt!!!!
Jarek Gosia Mariolka i Boguś Bełchatów

2016-11-21 17:39:15
Mój pierwszy pobyt w Barcelonie i od początku same pozytywne wrażenia - miasto, pogoda, ludzie - fantasty krótkie wakacje na początku listopada. Mieszkanie jest świetnie położone, posiada wszelkie udogodnienia. Właściciele byli bardzo pomocni. Polecam wszystkim i zapewne wrócę jeszcze nie raz.
Gabriela

2016-11-18 13:43:47
W Barcelonie byłyśmy na początku października. Był to nasz pierwszy pobyt w tym mieście ale mamy nadzieję, że nie ostatni. Serdecznie polecamy mieszkanie Pana Adriana. Bardzo mily młody człowiek, który służyl wszelką pomocą,bez problemu można było się skontaktować telefonicznie, niemalże przez całą dobę :)Nie było problemu z odebraniem kluczy do mieszkania. Adrian czekał już na nas a przyjechałyśmy po północy. Mieszkanie zadbane, dobrze wyposażone i przytulne. Rzeczywiście wszędzie blisko, można dotrzeć spacerkiem do najważniejszych miejsc. A dla tych co nie lubią spacerować dwie stacje metra o pięć minut wolnym krokiem :) Polecamy !!!
Monika, Milena, Eliza, Monika

2016-10-28 09:43:31
Polecamy tanie noclegi w Barcelonie!!! Przemiła właścicielka, czysty dobrze wyposażony pokój zamykany na klucz.Łazienka czyściutka . W części wspólnej mieszkania z mapamy Barcelony i wiele innych ciekawych informacji na temat miasta. Patio po całodziennym chodzenia idealne na odpoczynek. Do najważniejszych zabytków można dotrzeć na pieszo. Dzielnica pełna uroku. Polecam! Polecam !! Polecam!!!
Joaska

2016-10-27 14:58:06
To był nasz drugi pobyt w Barcelonie i oczywiście drugi u Adriana. Przesympatyczni, pomocni i otwarci na wszelkie sugestie gospodarze oraz klimatyczne mieszkanie, w którym jest wszystko co potrzeba, to najlepsza baza dla wspaniałych wakacji w cudownej Barcelonie. Do zobaczenia za rok :)
Iza

2016-10-27 13:06:12
W mieszkaniu spędziliśmy trzy noce 24-26.09.2016. Super miejsce na pobyt w Barcelonie. Mieszkanie z klimatem – w starej kamienicy z tymi pięknymi okiennicami, które zachwycają turystów spacerujących wąskimi uliczkami starej Barcelony. Bardzo dobrze wyposażone mieszkanie, a dla planujących zwiedzanie dużo informacji turystycznych. Nie ma problemu, żeby przechować bagaż jeśli ma się późno powrotny samolot czy autobus. właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Polecamy serdecznie Noclegi Barcelona!
Asia i Bartek, Białystok

2016-10-26 15:19:02
Wraz ze znajomymi byliśmy w Barcelonie w terminie 16-19.10.2016 r. Wyjazd był fantastyczny! Był to nasz pierwszy raz w Barcelonie, ale w tak krótkim czasie zdążyliśmy jedynie nabrać większej ochoty żeby jeszcze raz tam zawitać. Na naszą bazę noclegową nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej miejscówki niż mieszkanie Adriana. Wygodne łóżka, pełne wyposażenie kuchni, łazienek, duży stół sprzyjający wspólnym towarzyskim wieczorom i patio - relaks idealny :) Do tego lokalizacja mieszkania - pozwoliła nam na zwiedzenie większości miasta na pieszo. Polecamy serdecznie!!! My z pewnością chcielibyśmy tam wrócić i nadzieję że również wtedy uda się nocować u Adriana. Pozdrawiamy!
7 osobowa grupa z Gdańska (Kasia, Adam, Dawid, Asia, Jola, Ola, Łukasz)

2016-09-25 13:18:47
To były wakacje życia. Autentycznie. Nie ma w tym zdaniu niczego wymuszonego, ani nad wyraz. Opisywać uroki Barcelony jest bardzo ciężko. A to dlatego, że pomimo naszego 10-dniowego pobytu mamy wrażenie, że nie zdążyliśmy zobaczyć nawet połowy tego, co to miasto ma do zaoferowania. Nie ma lepszej bazy dla Polaków w Barcelonie niż urocze mieszkanie Adriana w samym centrum miasta. Pomoc tej energicznej dwójki podczas naszego pobytu była nieoceniona. Zamówienie taksówki, która odebrała nas z lotniska, załatwienie biletów na mecz FC Barcelony (i to w pierwszym rzędzie! Widzieliśmy Messiego, Neymara i spółkę z odległości 3 metrów!), przemiła obsługa na miejscu, perfekcyjne objaśnienie jak i czym najwygodniej poruszać się na mieście, wydrukowanie powrotnych kart pokładowych - wszystko to spotkało nas dzięki uprzejmości Adriana! :) Mimo, że spędziliśmy w Barcelonie aż 10 dni, żal było wyjeżdżać, bo dzięki takim gospodarzom i takiemu klimatowi miasta człowiek wraca do Polski z niezapomnianymi wrażeniami i uczuciem niedosytu. My na pewno jeszcze tu wrócimy po więcej. Na pewno do Adriana! Nie możemy zapomnieć tych codziennych śniadań, czy wieczornego popijania Sangrii na słonecznym i urokliwym patio. Jeśli ktoś kocha Barcelonę, sport, architekturę i kulturę na najwyższym poziomie powinien na czas pobytu zamieszkać u Adriana. Jego życzliwość i pomoc pozwoliła nam na spełnienie marzenia życia, które chętnie spełnimy po raz drugi, trzeci... :) Uściski z jesiennej Łodzi! Strykowska też już pozdrowiona ;)
Konrad, Artur, Justyna i Iwona

2016-09-06 21:13:51
Chciałam serdecznie podziękować Panu Adrianowi za wszelaką pomoc i gościnę. Wraz z narzeczonym byliśmy w Barcelonie na urlopie 29.08-05.09. Jeszcze przed przyjazdem dostaliśmy wszystkie potrzebne informacji w formie pdf jak dojechać z Girony i następnie jak dotrzeć do mieszkania, co na prawdę ułatwiło nam od początku naszą pierwszą podróż do Barcelony. Mieszkanie bardzo dobrze wyposażone, pokoik czysty i przestronny, my wynajęliśmy ten z balkonem, salonik z dużym stołem, kuchnią i świetnym patio na którym można było odpocząć po całodniowym zwiedzaniu. Mi osobiście hamak przypadł bardzo do gustu. Właściciele bardzo pomocni, począwszy od przygotowanych mini przewodników, po utworzony spacerownik z opisem najważniejszych zabytków. Lokalizacje można ocenić bardzo wysoko, blisko do dwóch punktów metra, w okolicy miejscowy targ ze świeżymi owocami, warzywami itp. Pan Adrian polecił nam świetne miejsce na wypoczynek w jednym z miasteczek na Costa Brava, gdzie spędziliśmy dwa cudowne dni. Z pewnością polecę znajomym noclegi u Adriana.
Ania i Michał

2016-08-28 22:22:52
Gościliśmy w Barcelonie od 18.05 do 25.05 2016 i mimo mojej złamanej nogi było super !!! a to za sprawą Pana Adriana który byl świetnym gospodarzam ! A samo miejsce OLLA - na wypady , zwiedzanie , spacery ,zakupy , itp. po prostu rewelacyjne , wszystko pod NOSEM !!! My na pewno tam wrócimy !!! Pozdrawiamy i ściskamy Jola i Marek
Jola i Marek z Gdyni

2016-08-18 15:40:49
Szczerze polecamy tanie noclegi w Barcelonie!!! Przemiła właścicielka, czysty dobrze wyposażony pokój zamykany na klucz z łazienką, także zamykaną. W części wspólnej mieszkania wypasiona półka z mapami Barcelony i wiele innych ciekawych informacji na temat miasta. Polecam!!!
Magda i Adrian

2016-07-19 09:13:03
Z Tanich noclegów w Barcelonie skorzystaliśmy w te wakacje. Ceny przystępne w porównaniu do innych ofert z Barcelony, pokój czysty i przytulny, lokalizacja godna polecenia i przemili właściciele. Dlatego właśnie polecam :)
Krystyna

2016-06-09 22:17:50
Byliśmy u Państwa 3 niezapomniane cudowne dni do 3 do 6 czerwca, Barcelona przepiękna, pozytywnie zaskakująca.... Państwa pomoc dla nas bezcenna, zakupy o które poprosiliśmy wcześniej, zamówione taxi, wskazówki jak się poruszać po mieście ... SUPER! Sklepiki w każdą stronę od mieszkania, wszystko pod ręką, mieszkanie wyposażone tak, że nawet pranie można zrobić dla rodzin z dziećmi rewelacja! Polecamy parom, rodzinom, znajomym, każdemu!!! Mamy nadzieję wrócić do Państwa.... Pozdrawiamy gorąco z nieco chłodnego Olsztyna
Anna, Piotr i cała nasza 12 osobowa ekipa!!!

2016-05-21 14:20:13
Super mieszkanie, bardzo ladne, czyste, swietnie wyposazone. Super spedzony czas na patio, bardzo mili i kontaktowi wlasciciele ! Polecamy wszystkim i dziekujemy za goscine !
Dominika i Maciek

2016-05-21 10:13:58
Mieszkanie godne polecenia, zadbane, świetnie wyposażone. Bardzo dogodna lokalizacja w centrum. Właściciele sympatyczni, komunikatywni, służą pomocą w każdej sytuacji i o każdej porze, sprawiając, że pobyt w Barcelonie dla turysty jest przyjemny i owocny. Polecam serdecznie !!!
Karol

2016-05-16 10:39:47
Byliśmy na początku maja ponad tydzień. Mieszkaliśmy u P.Adriana. Było super. Barcelona i okolice są piękne. Mieszkanie też bez zarzutu. Gospodarze bardzo mili i zawsze można liczyć na ich pomoc. Miejsce do mieszkania jest bardzo dobre - sklepy, knajpki. Metro blisko. A do miasta prawie zawsze w dół! Jak najbardziej polecam! Tadeusz
Tadeusz

2016-05-16 10:08:15
Zdecydowanie polecamy pobyt u Pana Adriana. Mieszkanie w super lokalizacji,wyposażone we wszystkie niezbędne sprzęty. Wszędzie blisko (centrum, metro, autobusy itp.). Właściciele bardzo pomocni. BARCELONA - PRZEPIĘKNA!!!!!
Marcin, Ewa ,Gosia

2016-05-10 20:55:07
Razem z przyjaciółką postanowiłyśmy spędzić majówkę w Barcelonie. I był to najlepszy pomysł w życiu. Mieszkanie było świetnie wyposażone, niczego nam nie brakowało. Co najważniejsze położone było w samym centrum miasta, wszędzie mogłyśmy dojść na pieszo bez problemów. Dodatkowo właściciele to bardzo sympatyczni i pomocni ludzie. Już pierwszego dnia udzielili nam wielu przydatnych wskazówek, które później się wykorzystałyśmy przy zwiedzaniu miasta. Polecam wszystkim, którzy wybierają się do Barcelony! Naprawdę warto! :)
Paulina

2016-05-10 18:09:48
Mieszkanie z klimatem, dobrze wyposażone w świetnej lokalizacji. W pobliżu najatrakcyjniejsze miejsca w Barcelonie, mnóstwo knajpek, sklepików, blisko metro. Gospodarze bardzo sympatyczni i pomocni. Polecam!
Ewa i Marek

2016-05-05 21:53:57
Gorąco polecamy!!! Dogodna lokalizacja, w pobliżu stacje metra. Sympatyczni właściciele chętnie służą pomocą przez cały okres pobytu. Mieszkanie kompletnie wyposażone...no iiii super PATIO....idealne miejsce na odpoczynek:)
Lona i Kapo

2016-04-30 19:13:55
Bardzo serdecznie polecamy wynajęcie pokoju u p. Adriana! :) Mieszkanie bardzo ładne, zadbane, świetna lokalizacja, tanio, a do tego bardzo dobry kontakt z właścicielami :) Podsumowując, nie ma na co narzekać :) Wkrótce na pewno jeszcze raz odwiedzimy Barcelonę i ponownie skorzystamy z tego samego noclegu!
Paulina i Piotrek

2016-04-26 19:14:19
Plusy: - dokładna instrukcja dotarcia z lotniska - dla tych, którzy nie wiedzą co i jak zwiedzać pełno informacji w segregatorach o tym co warto zobaczyć, jak również w jaki sposób się dostać do tych miejsc - w pokojach mapki z liniami metra (nie trzeba się samemu martwić i zaopatywać) - wielki plus za polecenie: klimatycznego baru oraz świetnej restauracji w której jedzenie nie było nastawione na jednorazowych turystów, ale przede wszystkim na mieszkańców Barcelony przez co jakość jedzenia znakomita - tylko polecamy wizytę pod koniec pobytu, bo inaczej w każdym innym miejscu będziecie porównywali smaki z tą restauracją przez co będziecie tylko narzekać na jakość jedzenia w innych miejscach :D - mieszkanie Olla-parter i jego magiczne Patio przypadło od razu do gustu, gdzie śniadania, obiady i wieczorne siedzenie przy winku powodowało, że ten wyjazd był jeszcze bardziej magiczny dla mnie i mojej żony - otwartość Adriana do ludzi powoduje, że można zadawać pełno pytan o Barcelonie, ale również z nimi rozmawiać i rozmawiać na różne tematy :) - wielki plus za posiadanie rowerów do dyspozycji gości (za niewielką opłatą), myśmy żałowali, że z tych rowerów wcześniej nie skorzystaliśmy, ale przejażdżki rowerami po Barcelonie to niezapomniane chwile i świetne przeżycie :) Polecamy Minusy: - jedyny minus to brak minusów :D Jak najbardziej Polecamy...
Dawid Padewski

2016-04-26 15:27:23
Warunki odpowiednie do ceny. Właściciele bardzo mili i pomocni, przy zwiedzaniu Barcelony. Obiekt b. czysto utrzymany. Polecam wszystkim Polakom, którzy chcą spędzić krótki urlop w Barcelonie.
Ryszard Sidor

2016-04-20 08:22:45
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u Adriana. Mieszkanie super, wygodne i miało wszystko co potrzeba. Marzymy o takim patio :) Lokalizacja świetna, wszędzie można było dojść na piechotę. Właściciele bardzo kontaktowi, oprócz kluczy od mieszkania dostaliśmy masę wskazówek co zwiedzić i obietnicę pomocy w każdym przypadku, co bardzo się ceni. No i mogliśmy chwilę miło pogawędzić. Szczerze polecamy! :)
Ania i Michał

2016-04-12 17:04:38
Bardzo serdecznie polecam to mieszkanie.! Bardzo sympatyczni wlasciciele, pomocni i swietnie zorganizowani. Doskonaly kontakt zarówno przed jak i po przylocie. Mieszkanie bardzo ladne i czyste, wyposazone we wszystko co potrzebne. Najbardziej urzekło nas patio.! Sniadanko zjedzone na nim to super sprawa. A barcelona oczywiscie przepiekna, zakochalam sie w tym miescie i na pewno tam wroce i bardzo chetnie znowu zamieszkam w mieszkaniu Pana Adriana.:)
Aneta

2016-04-06 13:32:33
Kolejna bardzo pozytywna opinia. Wielkie podziękowania dla gospodarzy za ugoszczenie nas w Barcelonie. Świetna lokalizacja i warunki mieszkania również, czyściutko i klimatycznie. Ciągły kontakt telefoniczny, wskazówki co zobaczyć, gdzie zjeść i czym się przemieszczać bardzo ułatwiły nasz 3-dniowy pobyt. Nie tylko dajecie spanie turystom ale też potraficie o nich zadbać. P.S. Życzymy powodzenia w dalszym rozwoju. Następnym razem przywieziemy z Polski kwiatka w doniczce- może znajdzie dla siebie miejsce na patio :)
Agata I Mateusz

2016-04-05 15:37:09
Wspaniałe miejsce w świetnej lokalizacji, wszystko co potrzebne jest na miejscu. Właściciele mega!!! pomocni, bardzo szybki, bezproblemowy kontakt. Pokoje czyste w pełni wyposażone tak jak reszta mieszkania. A sama Barcelona ..... wyjątkowa, kolorowa, uśmiechnięta, po prostu WSPANIAŁA. Polecamy w 100% miejsce i nocleg....... na pewno jeszcze tam wrócimy!!!
Jolanta Grzegorz Dorota Piotr :)

2016-03-22 15:59:49
Polecam noclegi , bardzo dobra lokalizacja i warunki zakwaterowania ,miły i szybki kontakt z właścicielami.
Martyna

2016-02-21 18:06:24
Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z pobytu u Adriana. Mieszkanie na parterze w którym byłam świetne, przytulne, w dobrej lokalizacji. Właściciele mili, służą radą i pomocą. Bez wątpienia, naprawdę polecam!!!
Sabina

2016-01-02 12:00:57
Każdemu kto chce wyskoczyć do Barcelony na kilka dni możemy napisać tylko że zdecydowanie polecamy to miejsce. Atmosfera w mieszkaniu jest bardzo przyjazna, Adrian zawsze służy pomocą i dobrą radą, co w warunkach pobytu w nowym miejscu jest nieocenionym dobrodziejstwem. Standard pokoi dokładnie taki jak na zdjęciach, wszędzie duży porządek i co warto podkreślić: naprawdę doskonały punkt (5 minut do zielonej lini metra, ok 20 spacerem do Sagrady, czy Parku Guell, do La Rambli ok 25). PS koniecznie wypożyczcie chociaż na jeden dzień od Adriana rowery!!! :)
Dorota i Wojtek

2015-12-15 20:50:10
Polecam pokoje w mieszkaniu na partarze z uroczym patio, na którym śniadania smakują wyśmienicie. Zauroczyłam sie także w wycieczkach rowerowych po Barcelonie. Mieszkanie usytułowane w bezpiecznej okolicy, z łatwym dojazdem metrem do wszelkich atrakcji i zakatków Barcelony. Spędziłam tam 2 tygodnie. Świetne warunki lokalowe. Właściciele bardzo pomocni, co niesamowicie ułatwia podróż wszystkim nieznajacym hiszpańskiego. Polecam Anna
Anna

2015-11-17 21:19:26
W październiku spędziliśmy tydzień w klimatycznej Barcelonie.Już po raz drugi korzystaliśmy z gościnności Adka.Mieszkanie przytulne,wszędzie blisko. Gospodarze przemili i pomocni. Polecamy.
Mariola i Bogdan