Noclegi BCN
Kulturalnie wypasione tanie noclegi w Barcelonie!
Nowości

Wyjeżdżamy (z) rowerami!

Jeżeli chcielibyście odkryć Barcelonę z zupełnie innej strony oznacza to, że czas wsiąść na ROWER! Nasi goście mogą cieszyć się dodatkową atrakcją: wypożyczalnią rowerów.
www.rowery-barcelona.pl


Przewodnik

Można również skorzystać z usług przewodnika po Barcelonie.

Oferta zwiedzania z przewodnikiem dostępna jest tutaj.


W każda środę i niedzielę można nieodpłatnie zwiedzić Park Labirynt (Horta).


Darmowe wejście do Muzeum Picassa można wykorzystać w każdą niedzielę od godz 15.00 lub w każdą pierwszą niedzielę miesiąca przez cały dzień.


Od września pokaz magicznej fontanny odbywa się w piątki i soboty od godziny 21.00 do 22.30



 
 
 

     Jesteś

     gościem na naszej stronie.


 
 
wszystkie opinie - ostatnie [ 20 ] [ 50 ] [ 100 ] [ >100 ] [ Dodaj nową opinię ]
2017-11-06 11:37:54
Polecam:) Mieszkanie w dobrej cenie, bardzo mili i pomocni gospodarze, lokalizacja w centrum więc wszędzie blisko, nawet na nogach:) Barcelona cudowna i godna polecenia:)
Paulina

2017-11-06 09:10:00
Wspaniały tygodniowy pobyt we wrześniu w Barcelonie!!! Mieszkanie usytuowane w bardzo dobrym punkcie, blisko stacji metra. Komunikacja w Barcelonie rewelacyjna, zabytki olśniewające. Mieszkanie ładne, dobrze wyposażone i czyste. Pan Adrian bardzo miły i pomocny. Myślę, że jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiam i dziękuję :-)
Ania i Janek

2017-11-05 10:08:32
Spedzilismy tam 3 noce, bardzo fajna okolica i mieszkanie calkiem w porzadku za rozsadna cene
Romek

2017-11-04 11:17:43
Zdecydowanie polecam. Mieszkanie usytuowane jest w miejscu skąd łatwo i szybko dostać się wszędzie,nawet na nogach. Pan Adrian jest bardzo sympatyczny i pomocny,dokładnie opisuje w jaki sposób dotrzeć do mieszkania, oferują plany wycieczek i mapy. Dzięki niemu mój pobyt w Barcelonie był niezwykły.
Klaudia

2017-11-03 13:20:02
P.S. Pozdrowienia również dla przemiłej pary spotkanej w tym mieszkaniu pana Jarka z dziewczyną.
Ela i Piotrek

2017-11-03 12:58:03
W Barcelonie byliśmy już 2 raz, i znowu wybraliśmy to samo mieszkanie.Lokalizacja tego mieszkania jest super wszędzie blisko nawet na nogach do największych zabytków w Barcelonie, metro bliziutko, pełno sklepików pod mieszkaniem, piekarnie, owoce wszystko na wyciągnięcie ręki,w pokojach czyściutko,w kuchni wszystko co potrzeba,czuliśmy się jak u siebie w domu, wszystko doskonale przygotowane mapy, opisy,pełny profesjonalizm i bardzo sympatyczny Pan Adrian ,bardzo pomocny służący zawsze pomocą. Już nie możemy się doczekać kiedy znowu odwiedzimy przepiękną Barcelonę. Zachęcam wszystkich. Pozdrawiam
Ela i Piotrek

2017-11-03 10:15:36
W Barcelonie byliśmy z chłopakiem pierwszy raz teraz we wrześniu, długo nie mogliśmy znaleźć noclegu ,na te stronę trafiliśmy przypadkiem, liczne pozytywne komentarze,zachęciły nas do wynajęcia noclegu, wszystkie opinie całkowicie zgodne z prawda, lokalizacja bardzo dobra, 15 min spacerkiem do Sagrady Familii, 15 min metrem do centrum, mieszkanie bardzo dobrze wyposażone, czyste, Pan Adrian niesamowicie pomocny i sympatyczny ;) Bardzo Polecam !
Zuza

2017-08-04 21:35:54
Świetna lokalizacja mieszkania, w którym znajduje się wszystko co jest potrzebne . Nieoceniona pomoc Pana Adriana. Gorąco polecamy.
Jarek i Basia

2017-07-13 21:44:07
Same plusy. Świetna lokalizacja, doskonale wyposażone mieszkanie no i niezastąpiony Adrian  Przez pięć dni pobytu czuliśmy się jak w domu. Albo lepiej 
Agata i Piotr

2017-07-08 20:29:23
Super położone mieszkanka, bardzo blisko do metra, praktycznie centrum Barcelony. Duża pomoc Pana Adriana na Niego zawsze można liczyć. Dziękujemy, będziemy polecać...
Sławek i Hania

2017-05-16 12:19:52
Polecam serdecznie! Lokalizacja jest bardzo fajna, mieszkanie również spełnia najważniejsze wymogi, wiec nie ma się czego doczepić. Właściciele bardzo mili i pomocni w każdej sprawie. Jakbym miała wrócić do Barcelony to z pewnością zatrzymam się w tym samym miejscu.
Patrycja

2017-05-16 12:03:54
Polecam serdecznie. Znakomita lokalizacja, super kontakt i pomoc we wszystkim.
Rafal

2017-05-16 11:37:43
dobra lokalizacja, świetny kontakt z Adrianem, świetne warunki lokalowe, przygotowani na informowanie gości o atrakcjach, dobrym jedzeniu, możliwości prze
Dziewczyny z Oleśnicy

2017-04-25 22:42:25
świetna lokalizacja, praktycznie wszędzie można dojść pieszo. Bardzo pomocny gospodarz, na około tydzień przed dokonaną rezerwacją przysłano dokładny opis jak wydostać się z lotniska i dojechać do mieszkania co bardzo ułatwia, szczególnie gdy jest to pierwszy pobyt w Barcelonie. Dodatkowo jeszcze kilka pomocnych informacji odnośnie komunikacji można bez obaw jechać na wakacje:). Bardzo dobry kontakt z panem Adrianem i co najważniejsze nie trzeba się obawiać, że o 10 rano ostatniego dnia zostaniemy wyproszeni za drzwi lecz w miarę możliwości i naszych potrzeb związanych z odlotem samolotu będziemy mogli zostawić pod opieką bagaże lub przedłużyć "lekko" pobyt.
rodzina z Gdańska

2017-03-27 14:27:51
U Pana Adriana nocowaliśmy juz trzeci raz i to chyba najlepsza rekomendacja. Serdecznie polecamy :)
Monika

2017-01-02 11:26:45
W Nowym Roku dla wszystkich samych dobrych zdarzeń.Niech będzie dobry i to niech wystarczy.A Nowy Rok to nowe postanowienia.Jednym z nich dla nas jest wycieczka do Barcelony.Drugi raz,bo warto.Warto też zamieszkać, szczerze polecam, pokoje u państwa M i A.Przytulnie i w miłej atmosferze.O zaletach napisali poprzednicy.Utożsamiam się z ich opiniami.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w.........Barcelonie.
Andrzej,Jola

2016-12-26 16:11:41
Byliśmy w Barcelonie w październiku, to był na pierwszy raz w tym mieście:) było cudownie... Polecamy noclegi, bardzo dobra lokalizacja, właściciele bardzo pomocni i życzliwi. Mieszkanie bardzo dobrze wyposażone, z klimatycznym tarasem i świetnym hamakiem:) Na pewno jeszcze tam wrócimy;)
Ania&Damian

2016-12-22 00:05:26
Było super. Byliśmy dużą grupą i wszyscy bez wyjątku sobie chwalili. Polecam gorąco wszystkim noclegi u Pana Adriana. Mam nadzieję, że w przyszły roku ponownie się spotkamy.
mariusz smolec

2016-11-28 19:17:05
Niedawno wróciliśmy z Barcelony.Byliśmy po raz trzeci u Adka.Jak zwykle wszystko świetnie zorganizowane,wszechstronna pomoc ze strony Gospodarza.Super miejsce.Wszystkim polecamy.W przyszłym roku tez tam planujemy pobyt.Serdecznie pozdrawiamy i jeszcze raz dziekujemy za wspaniały pobyt!!!!
Jarek Gosia Mariolka i Boguś Bełchatów

2016-11-21 17:39:15
Mój pierwszy pobyt w Barcelonie i od początku same pozytywne wrażenia - miasto, pogoda, ludzie - fantasty krótkie wakacje na początku listopada. Mieszkanie jest świetnie położone, posiada wszelkie udogodnienia. Właściciele byli bardzo pomocni. Polecam wszystkim i zapewne wrócę jeszcze nie raz.
Gabriela